Izvor:
19.04.2019 u 18:31
0

ZABORAVITE NA VODU SA LIMUNOM: Potrebna vam je samo jabuka i ovaj začin za napitak bez kalorija!

To da moramo da pijemo najmanje dva litra vode na dan nije ništa novo. Ako vam je sama voda previše dosadna, imamo alternativu. Osim što je preukusna, kombinacija jabuke i cimeta fantastično reguliše metabolizam i efikasno smanjuje težinu eliminišući višak zadržane tečnosti iz organizma.

Zaboravite na vodu sa limunom u čije blagotvorne sposobnosti se već godinama kunu. Voda sa jabukom i cimetom je hit napitak za mršavljenje ovog proleća i ima dve prednosti: deluje tako da smanjuje upalne procese u telu i podstiče razmenu materija. To znači da ova mešavina pomaže telu da se reši otrovnih materija, ali i da pri tome mršavi. Razlog za to je mešavina vitamina, minerala, prirodnih materija i antioksidanasa iz jabuka i cimeta.

Kako napraviti hit napitak za mršavljenje

Sastojci: 1 litra vode (obične ili mineralne), 1 prutić cejlonskog cimeta, 1 zelena jabuka, 1 limun

Priprema: Ugrejte vodu u loncu (ali ne da provri). Potom je prelijte u bokal i dodajte cimet i sitno iseckanu jabuku. Ostavite da se malo ohladi, poklopite i stavi u frižider. Nakon otprilike dva sata izvadite napitak iz frižidera, dodajte sok isceđenog limuna i uživajte!

Izvor: Blic Žena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter