KORISTITE JE SVAKODNEVNO: Videćete kakva čuda može da napravi na vašoj koži!

Iako živimo u vremenu instant trendova, insta filtera, "veštačkog ulepšavanja" i preterivanja sa bjuti pomodarstvom, sve veći broj dama se okreće prirodnom izgledu i prirodnoj kozmetici. 

Dok nam društvo uporno diktira standarde "savršenstva", bombardujući nas informacijama o raznoraznim tretmanima i preparatima za lepši i zdraviji izgled, ne treba zaboraviti da je za takve rezultate nekada jednostavno bolje vratiti se prirodi. Moderna kozmetika učinila je da zanemarimo uticaj ishrane na naše zdravlje, a samim tim i naš izgled, a vrlo često upravo zdrave i sveže namirnice mogu snažno da doprinesu i unutrašnjem i spoljašnjem balansu i lepoti. 

Šargarepa, na primer, može biti korisnija od bilo koje kreme za lice. Prirodna biljna ulja, prirodne arome, vitamini i minerali iz svežeg voća i povrća mnogo su složeniji od veštačkih, te brže i delotvornije utiču kako na kožu, tako i na ceo organizam. 

Samo 100 grama šargarepe dnevno može da zadovolji svakodnevne potrebe za vitaminom A, koji u velikoj meri doprinosi održavanju prirodnog sjaja kože. Važno je samo redovno konzumirati ovo magično povrće, jer pored činjenice da nije skupa, šargarepa se može pripremati na najrazličitije načine.

 

 

 

 

 

Izvor: Srbija Danas
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
20:00  Vesti - Pregled nedelje
21:00  Sudbine
21:40  Čađava mehana
23:00  Novajlije - Izbacivanje
02:30  Posle ručka