Izvor:
21.04.2019 u 14:02
0

KORISTITE JE SVAKODNEVNO: Videćete kakva čuda može da napravi na vašoj koži!

Iako živimo u vremenu instant trendova, insta filtera, "veštačkog ulepšavanja" i preterivanja sa bjuti pomodarstvom, sve veći broj dama se okreće prirodnom izgledu i prirodnoj kozmetici.

Dok nam društvo uporno diktira standarde "savršenstva", bombardujući nas informacijama o raznoraznim tretmanima i preparatima za lepši i zdraviji izgled, ne treba zaboraviti da je za takve rezultate nekada jednostavno bolje vratiti se prirodi. Moderna kozmetika učinila je da zanemarimo uticaj ishrane na naše zdravlje, a samim tim i naš izgled, a vrlo često upravo zdrave i sveže namirnice mogu snažno da doprinesu i unutrašnjem i spoljašnjem balansu i lepoti.

Šargarepa, na primer, može biti korisnija od bilo koje kreme za lice. Prirodna biljna ulja, prirodne arome, vitamini i minerali iz svežeg voća i povrća mnogo su složeniji od veštačkih, te brže i delotvornije utiču kako na kožu, tako i na ceo organizam.

Samo 100 grama šargarepe dnevno može da zadovolji svakodnevne potrebe za vitaminom A, koji u velikoj meri doprinosi održavanju prirodnog sjaja kože. Važno je samo redovno konzumirati ovo magično povrće, jer pored činjenice da nije skupa, šargarepa se može pripremati na najrazličitije načine.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter