Staro domaće jelo koje uvek iznova oduševljava: Savršen prebranac! (RECEPT)

 

Sastojci:

 

  •  1 kilogram tetovca
  • 3 – 4 glavice crnog luka
  • nekoliko čena belog luka
  • list lovora
  • zrna bibera

Zaprška:

 

  • 300 grama crnog luka ili praziluka
  • kašika masti ili ulja
  • mlevena paprika
  • so
  • biber

 

Priprema:

 

  • Pasulj obarite da provri, vodu prospite i nalijte drugu.
  • Dodajte iseckan crni luk, nekoliko čena belog luka, list lovora i nekoliko zrna bibera.
  • Kad se pasulj dobro raskuva ocedite vodu, pasulj dobro izgnječite varjačom, pa prespite u posudu sa pripremljenom zaprškom.

 

Happytv.tv
Foto: Shutterstock

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost