Izvor:
28.06.2019 u 12:00
0

OMILJENA LETNJA POSLASTICA : Šta otkriva o karakteru osobe vaša NAJDRAŽA AROMA SLADOLEDA !

Osveženje od vrućina pruža nam i obožavana ledena poslastica – sladoled. Svako ima najdražu aromu sladoleda koja, iznenađujuće, može otkriti nešto i o karakteru osobe. Zabavite se i pročitajte šta omiljeni ukus sladoleda govori o vama.

Čokolada

Koketna ste, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Na vašem dobrom izgledu i pameti drugi vam često zavide. Štaviše, često žele biti poput vas. Obdareni ste retkim talentom o kojem većina može samo sanjati. Ipak, neretko ste i lakoverni te volite da vam je život ispunjen dozom dramatike.

Vanila

Volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje niste mogli predvideti. Neki bi vaš život opisali dosadnim, ali vi jednostavno znate ceniti život sam po sebi i uživati u sitnicama i malim zadovoljstvima.

Voćni ukusi

Tolerantna ste, obzirna i odana osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji. Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je ''živi i pusti druge da žive''. Ustvari vam nije ni bitno što drugi misle o vama jer vi ste se pomirili sa svojim životnim odlukama.

Straćatela

Zahtevna ste, odlučna i dosledna osoba koja se ne odriče svojih principa i uverenja. Tražite mnogo i od sebe i od drugih te gotovo nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali barem znate šta želite. Ipak, ne bi bilo na odmet da se ponekad opustite, budete spontaniji, uživate i da se nagradite za vlastiti rad i trud.

Pistaći

Krase vas prigušena sofisticiranost i damski maniri. Uvek ste uglađeni, uljudni, a vaš ''gospodski'' rečnik impresionira svakoga s kime razgovarate. Nije ništa neobično videti ljubiteljku pistaća na plaži u šeširu s velikim obodom – jer ona voli eleganciju i damski stil.

Sladoled s komadićima čokoladnog keksa

Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način, i drugi vas smatraju milom i vrlo pametnom osobom. Obožavate čitati i kod kuće vrlo verovatno imate hrpu knjiga. S knjigom u ruci vi ste na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

Lešnik ili orah

Privržena ste, poštena, savesna i pristojna osoba. Imate visoke standarde kada je reč o tome šta je ispravno, a šta nije. Uvek se bojite da ćete povrediti tuđa osećanja.

Izvor : cosmopolitan.rs
foto : arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter