Izvor:
10.09.2019 u 16:46
0

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Limun u službi lepote i zdravlja! (FOTO)

Bogat vitaminom C i drugim važnim sastojcima, limun je savršen čistač organizma, ali i namirnica koja ublažava glavobolju, smanjuje stres, čuva vitku liniju.

Ako iz nekog razloga imate glavobolju, natopite dve komprese sokom od limuna i stavite ih na čelo i slepoočni deo. Posle kraćeg vremena simptomi će biti blaži, a zatim će i potpuno nestati. Mogu da posluže i dva koluta limuna stavljena na slepoočnice.

Ako posle dugog hodanja osećate bol u nogama, protrljajte tabane sa pola limuna. Svežina soka smanjiće osećaj bola, pročistiti stopala i ubrzati cirkulaciju.

Limun je delotvoran i protiv stresa. Njegov miris blagotvorno utiče na rad mozga, pospešuje koncentraciju, ublažava stres i depresiju. Da biste se opustili, dovoljno je da stavite nekoliko kapi esencijalnog ulja limuna na vatu i zatim udišete.

Limun je rešenje i za vitku liniju. Da biste uspeli u ovoj misiji, svakoga jutra treba da popijete sveže isceđeni sok od limuna pomešan sa dve izmiksane jabuke.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Twitter/enterijer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter