SAVRŠEN I SLAN SPECIJALITET: Donosimo vam recept za ručak koji ćete obožavati!

Ppotrebno(za 4 osobe):

- 800 g pilećeg filea

 - 1 kašika vegete ili soli

- suncokretovo ulje

Za preliv:

- 100 g neprženog kikirikija

 - 2 kašišice karija

 - 2 kašišice soja sosa

 

Priprema preliva:

Stavite kikiriki u šistu kuhinjsku krpu i usitnite ga pomoću kuhinjskog čekića. Prespite zdrobljeni kikiriki u manju činiju, pa mu dodajte soja sos i kari i sve dobro promešajte.
Pospite pileće filee vegetom ili ih posolite a zatim ih poslažite u nauljeni pleh. Pospite svaki file prethodno pripremeljenim prelivom i pecite u rerni oko 15-20 minuta na 220 stepeni C.
Jelo poslužite toplo, a za prilog možete da pripremite bareni pirinač ili, skoro nezaobilazni, krompir.

 

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro