ITALIJANSKI SPECIJALITET KOJI ĆE PROBUDITI VAŠA ČULA: Napravite bruskete brzo i lako!

 

Isprobajte ovaj jednostavan recept za italijanski specijalitet!

Sastojci:

Šest-sedam čeri paradajza

Dva čena belog lka

¼ glavice crnog luka

Kašika maslinovog ulja

Dve kašike balzamiko sirćeta

Nekoliko listića bosiljka

Malo bibera

450 grama francuskog hleba

Priprema:

Čeri paradajz iseckajte na kockice i pomešajte sa iseckanim crnim i belim lukom, sirćetom, solju, uljem, biberom i bosiljkom. Odložite sa strane.

Francuski hleb isecite na parčad debljine oko centimetar, poređajte na pleh, pa odozgo prelijte malo maslinovog ulja. Kratko pecite hleb u rerni, dok ne dobije zlatnu boju. Odozgo stavite mešavinu koju ste napravili sa čeri paradajzom i odmah poslužite.

 

Mondo
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro