Izvor:
10.05.2016 u 20:46
0

HRANA TOP MODELA: Smršajte i budite fit uz ovaj prirodni napitak!

Kefir u kombinaciji sa cimetom je odlična varijanta za detoksikaciju, izbacivanje vode iz organizma ali i za sveopšte zdravlje.

Ovaj napitak ne zovu džabe hrana top modela. Pored toga što već znamo sve dobrobiti i koristi cimeta, a to su blagotvorno delovanje na funkcionisanje procesa varenja, poboljšavanje apsorpcije i usvajanje hranljivih materija, ali i ubrzavanje izbacivanja svarenih materija. Takođe smanjuje nivo holesterola i šećera u krvi. Ono što je interesantno jeste da cimet poboljšava vid.

Korišćenjem cimeta u svrhu mršavljenja, ne samo da se oslobađamo suvišnih kilograma, već telo nežno i delikatno čistimo od nagomilanih toksina. Ono što malo ko zna, jeste da cimet utiče na rad bubrega, bez čijeg potpunog funkcionisanja, normalizacija telesne težine nije moguća.

Pomešajte kefir ili jogurt sa najmanjim procentom masti, sa cimetom. Cimet stavljajte po ukusu, na primer pola kašičice na 200 ml kefira (jogurta) sobne temperature.

Ako ovaj napitak konzumirate umesto večere svaki dan, veoma brzo ćete uvideti pozitivne rezultate na telu ali i na licu. Probajte!

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter