Izvor:
15.02.2017 u 20:32
0

CEO ŽIVOT STE GREŠILI: Ovo su osnovna pravila koja treba da poštujete kada spremate doručak!

Ukoliko sledite ova 3 pravila proces mršavljenja će biti lakši i brži!

Doručak je najvažniji obrok iz više razloga. Ali ono što je možda najbitnije – da ga pravilno jedete! Ako želite da smršate ili samo da održavate svoju kilažu, donosimo vam 3 pravila kojih treba da se pridržavate i na odgovarajući način uživati u svom prvom obroku u danu.

1. Jedite rano

Istraživanja su otkrila da doručak poboljšava metabolizam i čini da u toku dana budete manje gladni, pa kasnije zdravije ručate i zdravije večerate. Kako bi vam telo brže sagorevalo masti, nakon buđenja doručkujte što ranije možete.

2. Odaberite namirnice koje će vas zasititi

Neka vam doručak bude bogat i obilan kako ne biste za 2-3 sata opet bili gladni. Jedite hranu koja se sporo vari, kao i hranu koja sadrži mnogo vlakana i proteina jer će vam dati neophodnu energiju. I svakako pripazite da vaš doručak ne sadrži previše šećera!

3. Pripazite na veličinu porcija

Obilan doručak će vas svakako zasititi, ali nemojte preterivati. Jedite umereno, taman onoliko koliko vam treba. Kada osetite da ste siti, stanite. Ne morate da pojedete sve što vam je u tanjiru.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter