Izvor:
17.02.2017 u 22:48
0

PRIRODNI DETOKS: Ova namirnica briše efekte nezdrave hrane bolje od dijete!

Ako prekršite dijetu ili ako se neko vreme nezdravo hranite, nije smak sveta. Postoje namirnice koje mogu brzo da prečiste vaš organizam i da uklone učinjenu štetu.

Ukoliko se držite programa zdrave ishrane, a onda na trenutak iskočite iz koloseka, trebalo bi da konzumirate ribu i to će popraviti vašu grešku. Dovoljno je da u toku nedelje pojedete samo dve porcije masnije ribe, kao što su losos, skuša i sardina, i vaš organizam će biti oporavljen, piše Daily Star.

Studija koja je objavljena u naučnom časopisu “Experimental Physiology” pokazuje da ove dve porcije ribe rešavaju ozbiljan problem taložanja masti i toksina, koji nastaje unošenjem nezdrave hrane.

Istraživanje se baziralo na testiranju omega-3 masnih kiselina, odnosno na testiranje njihove mogućnosti da prečiste organizam.

– Dokazano je da su omega-3 masne kiseline višestruko korisne za zdravlje čoveka, a njih sadrže masne i polumasne ribe, kao i morski plodovi, poput algi – kaže autor studije dr Fatima Perez de Heredija.

Riba podiže imunitet i sprečava gojaznost, tako što pospešuje čišćenje krvnih sudova i jetre.

Izvor:Telegraf.rs
Foto.Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter