Izvor:
09.03.2017 u 14:13
0

ZLATNO PRAVILO HRONO ISHRANE: Ovo su namirnice koje morate jesti za doručak!

Najvažniji obrok hrono dijete, tačnije ishrane jeste doručak. Nipošto ga ne treba preskakati, jer time uništavate ritam dijete, s obzirom na to da ćete uveče biti toliko gladni da ćete pojesti sve što vam padne pod ruku.

Podsetite se osnovnih principa ovog režima ishrane.

Poželjno je da doručkujete pre 8 sati ujutru i da pratite kako vaše telo reaguje na hrono ishranu. Ovo su 3 namirnice koje mora sadržati vaš hrono doručak.

3. Sir
Količina se određuje slično kao i kod hleba – oduzmite 100 cm od svoje visine izražene u centrimetima i dobićete gramažu. Možda će vam se činiti da je to previše, ali to je ono što vam je potrebno da vas održi sitim do 12 ili 13h dok ne dođe vreme za ručak. Ono što je dobro znati jeste da sir sadrži 10 puta više kalcijuma od mleka ili jogurta.

lepotaizdravlje.ra
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter