Izvor:
16.04.2017 u 16:41
0

PROTEINSKA BOMBA ZA DORUČAK: Pripremite jaja na ovaj način i smršaćete kao od šale!

Jaja su bogat izvor proteina, zdravih masti, vitamina i minerala, pa ukoliko ste na posebnom režimu ishrane pred leto, preporučljivo je da pojedete 2-3 dnevno.

Uz to, jaja su niskokalorična, pa ako stavite 2-4 jaja za doručak na tanjir, uz dodatak povrća, imaćete kvalitetan obrok od svega 300 kalorija koji će vas sigurno zasititi.

Ispitanici koji su učestvovali u jednom istraživanju jeli su jaja za doručak i izgubili čak 65 odsto na kilaži u odnosu na one koji ih nisu konzumirali, i to u roku od samo nedelju dana. Uz to, jaja su jeftina namirnica, brza i laka za pripremu, a sad je vreme jer u kuci imate dosta jaja budući da je Vaskrs.

Ukoliko želite da dovedete liniju u red, najbolje je da spremate kuvana jaja jer za njihovu pripremu ne koristi ulje.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter