Izvor:
20.05.2017 u 18:25
0

RECEPT ZA HLEB OD KOGA SE MRŠAVI: Potrebna su vam samo tri sastojka!

Ako i vi pripadate onoj grupi ljudi koja se teška srca odriče hleba u želji da izgubi koji kilogram viška, imamo odlične vesti za vas! Ovaj hleb skoro da nema kalorija, treba vam samo tri sastojka da ga pripremite, i potpuno je jasno zašto je ceo svet poludeo za njim!

Čini se da je cveo svet poludeo za takozvanim “oblak hlebom“, a razlog za to je veoma prost – jedna njegova kriška ima samo 60 kalorija – skoro duplo manje od jedne kriške tosta i sadrži samo 1 gram ugljenih hidrata.

U pitanju je hleb bez ugljenih hidrata koji takođe ne sadrži gluten.

Za razliku od ostalih hlebova, ovaj ne sadrži brašno, već u njega idu jaja, tačnije – belanca.

RECEPT

Potrebno vam je: – Ulje – Četiri jajeta (odvojite belance od žumanceta) – 50 grama sira – 1/4 kafene kašičice limunovog soka

PRIPREMA: Belanca se mešaju sa kalijum bitartratom (tartar krem), ali s obzirom na to da on nije toliko rasprostranjen u Srbiji, kao zamenu možete da koristite limunov sok u istoj količini.

Belanca i limunov sok se pomešaju i potom im se dodaje jogurt ili sir (što masniji to bolje).

Krajnji rezultat bi trebalo da bude slično smesi za palačinke koja se potom u krugovima nanosi na pleh i peče do 30 minuta na temperaturi od 148 stepeni Celzijusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter