Izvor:
28.05.2017 u 19:17
0

JEO SAMO SLADOLED 14 NEDELJA I SMRŠAO 15 KILOGRAMA: A nije se odricao ni alkohola!

Entoni Hauard je jeo sladoled, ali se za razliku od svih dijeta nije se odricao alkohola. Sladoledom je dnevno u organizam unosio 2.000 kalorija i još 500 kroz protein u prahu.

– Nisam želeo da prestanem da pijem. Mnogi misle da kada ste na dijeti, ne smete da konzumirate alkohol. Ja sam vam primer da to nije tačno – rekao je Entoni.

Ovaj momak iz Kolorada je za 14 nedelja oslabio 15 kilograma i dobio mnogo bolje definisane stomačne mišiće.

Prethodno je sproveo test od mesec dana tokom kojih je izbacio brzu hranu i smršao samo jedan kilogram. Na ovaj način hteo je da pokaže da nije bitno šta jedete, kao i da ne postoji loša hrana kada ste na dijeti.

Uprkos dobrim rezultatima koje je postigao sa sladoled dijetom, 32-godišnji reditelj je za ovih 100 dana prošao kroz težak period. Na pola puta postao je nezaintersovan za sve, pa čak i vežbanje u teretani.

– Ova dijeta je bez sumnje najgore iskustvo koje sam imao. Bio sam neraspoložen i neprijatno se osećao u društvu. Moj cilj nije bio da predstavim ovu dijetu kao nešto zdravo, već samo da izgubim na kilaži – rekao je Entoni za časopis Men’s Health.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Facebook/Anthony Howard-Crow

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter