Izvor:
04.06.2017 u 16:06
0

NAJLAKŠA DIJETA NA SVETU: Brzo skida kilograme, a drži se samo za vreme Mesečevih mena!

Dijeta mladog meseca je efikasna i može da se drži non-stop, jer ne uskraćuje ništa od namirnica koje su organizmu neophodne.

Zanimljivo je da ovaj način ishrane prati prirodne cikluse mesečevih mena, a u jednoj od tih faza smete da se opustite i udovoljite sebi. Posle dva – tri meseca nećete imati nikakvih problema da zauvek nastavite tako da se hranite, jer ćete biti zadovoljni rezultatima. Bićete motivisani, a imaćete periode kad udovoljavate sebi, što će vam olakšati situaciju.

Kako se drži dijeta?

Prvo saznajte kad je dan mladog meseca. Za jun 2017. to je 24, dakle dijetu možete da počnete za 20 dana.

Tog dana, kad je mlad mesec, ne jede se ništa, pije se samo voda ili blagi čaj, na primer od majčine dušice. Ako ne možete da izdržite možete da popijete i malo soka od ceđenog voća i povrća, naravno sve bez dodavanja šećera ili bilo kakvih aditiva. Tokom dana treba da popijete od tri do pet litara tečnosti. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i malo rendanog đumbira (samo malo, čisto da zarezi, nemojte preterivati), što će pokrenuti metabolizam.

Mesečeva gravitacija može da utiče na tečnost koja se nalazi u našem organizmu, jer 60 odsto čovekovog tela je sačinjeno od vode. Sledećeg dana krenite da jedete, ali samo laganu hranu.

Izvor: Telegraf.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter