Izvor:
07.06.2017 u 08:54
0

JOGURT DIJETA: Pročistite telo i smršajte!

Uz ovaj jelovnik možete za nedelju dana da izgubite i do sedam kilograma. Ishrana zasnovana na ovom napitku veoma brzo topi masne naslage, a probiotske kulture iz jogurta poboljšavaju crevnu floru.

Odličan način da očistite organizam od štetnih toksina i da pritom izgubite višak kilograma jeste da ubacite jogurt u svakodnevnu ishranu. Dijeta zasnovana na ovom napitku veoma brzo topi masne naslage, a probiotske kulture iz jogurta poboljšavaju crevnu floru i održavaju je zdravom, pišu Novosti.

Tokom sedam dana ove dijete možete da izgubite i do sedam kilograma. Plan ishrane je poprilično rigorozan, pa stručnjaci savetuju da se posle sedam dana neko vreme vratite normalnoj ishrani. Pauza bi trebalo da traje najmanje mesec dana, a posle možete opet primenjivati ovaj režim ishrane. Kako se kilogrami posle sedam dana od dijete ne bi vratili, trebalo bi jednog dana u toku meseca da odradite detoksikaciju i pijete samo jogurt.

Jelovnik podrazumeva da jogurt kombinujete sa što više voća i povrća i tako pravite zdrave i ukusne obroke. Takođe možete da jedete ribu, piletinu ili ćuretinu u manjim količinama. Dok traje dijeta, dozvoljeno je da jogurt u nekim obrocima zamenite pavlakom ili kiselim mlekom.

Ukoliko osetite nadutost u stomaku ili se pojave neki drugi problemi sa stomakom i probavom, odmah prestanite sa držanjem dijete i vratite se uobičajenoj ishrani.

novosti.rs
foto pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter