Izvor:
07.06.2017 u 17:55
0

PLANIRATE DA IZBACITE HLEB IZ ISHRANE? Pročitajte šta će se tačno desiti sa vašim telom ako to uradite!

Ako pokušavate da zamislite i jedan obrok bez hleba, krompira, pirinča ili testenine, onda bi ovo moglo baš da vas zanima.

Ako prestanete da jedete ugljene hidrate barem uz jedan obrok dnevno, vaše telo će se promeniti! Ovo se naročito odnosi na hleb. Evo kako će reagovati vaš organizam na odsustvo ove namirnice iz ishrane.

U slučaju da jednom, zaista, odlučite iz svoje ishrane da izbacite ugljene hidrate, upravo ovo će da vam se dogodi.

Izgubićete na kilaži

Ovo se ne odnosi na to da ćete izgubiti neželjene kilograme, jer se u ovom slučaju, pre svega, radi o gubitku nakupljene tečnosti u organizmu. Ipak, videćete manji broj kilograma kada stanete na vagu. Ugljeni hidrati se u našem organizmu talože u obliku glikogena, a svaki gram ugljenih hidrata u organizmu veže tri do četiri puta više vode.

Splasnuće vam stomak

Već nakon nekoliko dana bez ugljenih hidrata u svojoj ishrani moći ćete da primetite da vam je stomak splasnuo. Ishranu svakako treba da obogatite i namirnicama koje sadrže vlakna.

Imaćete više energije

Kada smanjite unos ugljenih hidrata i obogatite ishranu zelenim povrćem i mekinjama umesto žitarica, obezbedićete sebi dovoljno energije za ceo dan.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/MasseyUni

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter