Izvor:
25.06.2017 u 00:17
0

CEO ŽIVOT STE POGREŠNO SEKLI LUBENICU: Ovo je jednostavniji i brži način! (VIDEO)

Lubenica je defintivno jedna od omiljenih letnjih poslastica i osveženja kada nastupe vrućine.

Osim što gasi žeđ, lubenica vrlo povoljno deluje na rad organa za varenje i izlučivanje vode iz organizma. Daje energiju, popravlja radni elan, a preporučuje se i u ishrani ljudi sa bolestima srca, krvnih sudova, žuči, jetre.

Potrebno je dosta znanja i iskustva da pronađete onu pravu i slatku u moru lubenica. Kada se vratite sa pijace, problem može da predstavlja sečenje i serviranje bostana.

Oduševićete se kad budete videli ovu jednostavnu foru koje se niste setili samo zato što ste navikli da lubenicu sečete na kriške.

Prepolovite lubenicu, zatim isečeni deo okrenite na dole. Spoljni deo isecite uzduš i popreko i dobićete male kriške lubenice, praktične za svakodnevnu upotrebu.

Ako nam ne verujete, pogledajte video ispod.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Twitter/Rudi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter