DIJETA DŽESIKE ALBE: Probajte recept uz pomoć kog je poznata lepotica skinula višak kilograma!

Ophodite se prema svom telu s ljubavlju, i kada jedete i kada vežbate.

Ova mlada glumica je u jednom periodu svog života imala višak kilograma i bila nezadovoljna svojim telom. Onda je upoznala Keli Levek, fitnes instruktorku, koja joj je potpuna promenila život, u svakom smislu.

Ono što njena instruktorka često ističe je da treba da volite svoje telo, da volite to što jedete i da nemate nerealna očekivanja.

Keli Levek je podelila nekoliko saveta koje je njena klijentkinja Džesika Alba koristila, a mogli bi da pomognu ženama koje imaju višak kilograma.

Doručak - Pravo vreme za smuti

Pravljenjem zdravog smutija za doručak napunićete svoje telo hranljivim sastojcima, dati mu dovoljno energije za početak dana i izdržati bez gladovanja do ručka.

Napravite zeleni smuti sa malo proteinskog praha, avokadom, čia semenom, spanaćem i bademovim mlekom i videćete kako će vam se organizam, ali i telo menjati.

Pravilo četvorke

Potrudite se da vaš tanjir bude bogat sa ove četiri stvari: proteinima, zdravim mastima, vlaknima i zelenišom.

Vežbajte

Keli često pitaju za vežbe pomoću kojih će lakše izgubiti kilograme, a njen odgovor je: “Radite šta god volite, što vas čini srećnim i u čemu ćete imati neku rutinu koju nećete preskakati.”

Takođe treba da zapamtite da je ovde poenta u sreći i zadovoljstvu, a ne u preteranom vežbanju koje će vas udaljiti od samog vežbanja, i od kog ćete definitivno odustati. To nije cilj, već da s ljubavlju pristupite skidanju kilograma i preoblikovanju svog tela.

 

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/jessicaalba

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost