Izvor:
17.07.2017 u 21:22
0

DIJETA DŽESIKE ALBE: Probajte recept uz pomoć kog je poznata lepotica skinula višak kilograma!

Ophodite se prema svom telu s ljubavlju, i kada jedete i kada vežbate.

Ova mlada glumica je u jednom periodu svog života imala višak kilograma i bila nezadovoljna svojim telom. Onda je upoznala Keli Levek, fitnes instruktorku, koja joj je potpuna promenila život, u svakom smislu.

Ono što njena instruktorka često ističe je da treba da volite svoje telo, da volite to što jedete i da nemate nerealna očekivanja.

Keli Levek je podelila nekoliko saveta koje je njena klijentkinja Džesika Alba koristila, a mogli bi da pomognu ženama koje imaju višak kilograma.

Doručak – Pravo vreme za smuti

Pravljenjem zdravog smutija za doručak napunićete svoje telo hranljivim sastojcima, dati mu dovoljno energije za početak dana i izdržati bez gladovanja do ručka.

Napravite zeleni smuti sa malo proteinskog praha, avokadom, čia semenom, spanaćem i bademovim mlekom i videćete kako će vam se organizam, ali i telo menjati.

Pravilo četvorke

Potrudite se da vaš tanjir bude bogat sa ove četiri stvari: proteinima, zdravim mastima, vlaknima i zelenišom.

Vežbajte

Keli često pitaju za vežbe pomoću kojih će lakše izgubiti kilograme, a njen odgovor je: “Radite šta god volite, što vas čini srećnim i u čemu ćete imati neku rutinu koju nećete preskakati.”

Takođe treba da zapamtite da je ovde poenta u sreći i zadovoljstvu, a ne u preteranom vežbanju koje će vas udaljiti od samog vežbanja, i od kog ćete definitivno odustati. To nije cilj, već da s ljubavlju pristupite skidanju kilograma i preoblikovanju svog tela.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/jessicaalba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter