Izvor:
17.11.2017 u 00:04
0

PROVERENO POMAŽE: Ove namirnice pomoći će vam da ostanete zanosni i sigurni u sebe!

Očekujete strastveno veče u donjem vešu ili želite da izgledate totalno hot u novoj uskoj haljini? Šta god da imate u planu, ove namirnice protiv nadimanja pomoći će vam da ostanete zanosni i sigurni u sebe

Špargla

Špargla Ova zelena povrćka bogata je kalcijumom i magnezijumom, a to su sastojci koji pomažu organizmu da dobro svari hranu. Ovo je takođe i prirodan diuretik, što znači da pomaže u oslobađanju organizma od viška tečnosti.

Voda od krastavca

Zvuči kontradiktorno, ali dehidracija može da podstakne nadutost vašeg stomaka pošto se vazduh nagomilava u debelom crevu i tako blokira digestivni trakt. Pijte dosta vode sa krastavcem, koji je prirodan diuretik.

Beli luk

Izbacite so, značajan faktor naduvenosti, a dodajte ukus jelima koristeći usitnjeni beli luk. On će pomoći vašoj jetri u filtriranju toksina, kako bi organizam mogao adekvatno da metaboliše masti.

Švapski sir

Namažite malo (neslanog) sira na tost od integralnog brašna i dobićete prijatan ručak koji vas neće nadimati. Lako se vari, a doza vlakana iz integralnog brašna doprineće normalizaciji varenja.

Masna riba

Riba kao što je losos, iverak i tuna bogata je omega-3 kiselinama – dobrim mastima koje ubrzavaju varenje, tako da hrana brže napušta stomak.

Grejpfrut

Što brže jedete, to ćete unositi više vazduha u organizam, a to vas nadima. Na sreću, ovu voćnu poslasticu nije tako lako jesti, pa ćete morati da usporite malo. Uz pomoć kašičice izvadite svaki ukusan zalogaj.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto:
www.egitimvesaglik.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter