Izvor:
25.01.2018 u 22:33
0

SMRŠALA ČAK 60 KILOGRAMA: Nije se odrekla slanine, šnicli i topljenog sira! (foto)

Njena dijeta nije bila stroga, uživala je u hrani, a smršala je čak 60 kilograma!

Nakon što se drastično ugojila, Aleksa Firs (34) odlučila je da izgubi višak kilograma, ali se nije ni odrekla omiljene hrane.

Aleksa je na Internetu saznala za ketogenu dijetu, odnosno režim ishrane koji dozvoljava masnu hranu, ali zahteva da se smanji unos ugljenih hidrata. Nakon pozitivnih iskustava koje je pročitala, Aleksa je odlučila da započne proces mršavljenja. Kilogrami su nestajali, a ona je u svom jelovniku imala slaninu, šnicle i topljeni sir.

Pored dijete, svake nedelje je trčala 2, 5 kilometara i dva puta nedeljno radila vežbe koje troše dosta kalorija. Takođe, umesto da kupuje gotovu hranu, počela je da kuva i tako kontrolisala šta jede i kolike su porcije. Od septembra 2016. godine, Aleksa je uspela da smrša 60 kilograma i danas je puna samopuzdanja i zadovoljna što je zdrava i vitka.

Izvor: Blic
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter