Izvor:
15.03.2018 u 21:56
0

IZBORITE SE SA PROLEĆNIM UMOROM: Ovaj napitak probudiće vas iz zimskog sna!

Prelazno vreme iz jednog godišnjeg doba u drugo mnogi i te kako dobro osećaju.

Često zevanje, bezvoljnost i brzo umaranje su samo neki od simptoma koje osećamo u prelaznom periodu iz zime u proleće, a donosi ih prolećni umor.

Brzo umaranje, smanjena koncentracija, zevanje i osećaj konstantne potrebe za snom su simptomi koji muče mnoge, a nastaju kao rezultat slabe telesne aktivnosti i smanjenog unosa vitamina.

Jedan od najvećih podizača energije koji je prisutan u svežem voću i povrću je vitamin C. Osim što pomaže pri apsorpciji gvožđa, prava je riznica zdravlja. Kako biste nadomestili potrebu za tim vitaminom i ostalim mineralima isprobajte zdrav i ukusan napitak koji će vas probuditi iz "zimskog sna".

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter