Izvor:
06.04.2018 u 19:31
0

IZBEGNITE NEPRIJATN ZADAH:: Ova tri napitka će vam pomoći da se ne osećate na luk!

Sezona mladog luka, praziluka je u toku. Da biste izbegli neprijatne mirise preporučujemo vam tri napitka koja će vam omogućiti da jedete salate i kad nije vikend.

U jelima, salatama luk je skoro neizostavan sastojak.

Bez obzira da li je u pitanju beli luk, crni luk, crveni luk – svaki donosi neprijatan zadah.

Da ne biste morali da ga jedete samo kada nemate obaveze isprobajte sledeće savete.

Zeleni čaj

Ovaj čaj je odličan saveznik protiv lošeg zadaha. Bogat je u polipenolima, antioksidansima i može da uništi zadah od luka. Napravite napitak od jedne kašike zelenog čaja. Možete da dodate med po ukusu, pijte nekoliko puta posle obroka. Ako ne preferirate čaj, možete da popijete jaku crnu kafu.

Limunada

Kiselost iz limuna može lako da otkloni miris i ukus luka. Takođe, limunada je i jak antioksidans. Možete da pijete limunadu, ona je najefektivnija u borbi sa zadahom. A možete i da ispirate usta čistim, sveže isceđenim sokom od limuna.

Sok od jabuka

Prirodni enzimi koje sadrže jabuke poništiće ukus luka u vašim ustima. Čim završite sa obrokom ili pojedite svežu jabuku ili popijte čašu soka.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/ZenaPortal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter