Izvor:
14.07.2018 u 15:32
0

TAJNA NUTRICIONISTE: Šta da doručkujem da brzo smršam?

Da biste smršali, morate uvesti neke izmene u svoj način ishrane. Ovo se naročito odnosi na početak dana.

Doručak je najvažniji obrok. Morate doručkovati čak i ako niste spavali tokom noći ili ste kasno ustali i nemate vremena za ovaj obrok. Američki dijetetičar Klaris Bengog, koja radi sa mnogim holivudskim zvezdama, savetuje da vaš dan počnete posebnim koktelom koji može da "probudi telo" i započne proces gubitka težine.

"Ako svakodnevno počnete dan sa ovim koktelom, za mesec dana ćete primetiti je vaša težina počela da se smanjuje", kaže Klaris.

Naravno, da biste postigli rezultate, morate promeniti navike. Dakle, vaša večera trebalo bi da se sastoji samo od proteina.

Jednostavan, ali efikasan koktel za sagorevanje masti:

Potrebno je:

– 2 kivija
– 5 listova mente;
– 3 listova bosiljka;
– malo limunovog soka;
– voda;
– 1 kašičica meda.

Priprema:

Pomešajte sastojke u blenderu i konzumirajte ovaj koktel za doručak. Da malo pojačate doručak možete dodati 100 grama nemasnog sira.

Važno: Uvek dodajte sir, ako ne možete da se nosite sa jutarnjim osećajem gladi. Ovo je važno, jer za efikasno smanjenje telesne težine ne bi trebalo da budete gladni.

Nakon doručka, prva užina je voće. U idealnom slučaju je kombinacija banane sa bilo kojim bobicama.

Za ručak je idealno da se jede meso ili riba sa salatom, dok je za večeru odličan predlog omlet ili malo parče ribe.

Porcije bi trebalo da budu takve da ne osećate glad.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter