Izvor:
27.07.2018 u 14:08
0

OVO MORATE DA ZNATE: Tečni sapun da ili ne!?

Jedna prosta stvar može da reši čitav ovaj problem.

Mnogi ljudi koriste tečni sapun umesto običnog jer smatraju da je on, zbog ambalaže, otporniji na bakterije i da pruža više čistoće.

Međutim, to ne mora nužno da bude istina! I na bočicama tečnih sapuna i te kako mogu da se nakupe bakterije, pogotovo na plastičnim zatvaračima koje pritiskate da bi sapun izašao.

To pogotovo važi za bočice koje koristite po nekoliko puta.

– Svaka bočica može da dođe u dodir s bakterijama kroz okolinu. To može da bude putem prljavih tuku, prljavih krpa za pranje, prljave vode ili čestica u vazduhu prilikom ponovnog punjenja – rekao je Dan Rener iz strane kompanije za proizvodnju sapuna.

Upravo zbog toga bi trebalo redovno da perete i bočice za tečni sapun, a pogotovo one koje koristite više puta, i to bi trebalo da reši ceo problem.

Izvor: Still
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter