Izvor:
30.08.2016 u 18:24
0

KAO ŽIVOTINJE: Ova porodica do smrti mora da ide četvoronoške! (VIDEO)

Pet članova porodice Ulas iz turske pokrajine Hataj kreću se kao životinje, četvoronoške.

Oni su zbog toga od rođenja predmet ismevanja. Radi se o tri sestre i dva brata koji zbog toga žive povučeno i ne izlaze među ljude.

Zvali su ih misterioznom porodicom, pokušavajući da dokažu da su oni primer obrnute evolucije, odnosno da se ljudska vrsta razvija unazad, prema onome kako je nastala

Ali, zapravo se radi se o vrlo retkom, naslednom poremećaju u razvoju malog mozga. Oni ne mogu da hodaju uspravno, odnosno nisu sposobni da održavaju ravnotežu zbog tog poremećaja pa im je lakše da se kreću četvoronoške.

Jedan brat i jedna sestra imaju blaži oblik poremećaja pa se ponekad isprave i nakratko hodaju normalno. Leka za njih nema i verovatno će celog života morati tako da se kreću.

24sata.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter