Izvor:
16.01.2018 u 21:40
0

PSIHA JE ČUDO: Ona je glavni uzrok za ove bolesti!

Bolna ramena mogu da ukazuju na to da nosite teško emotivno breme.

Naše fizičko zdravlje je usko povezano sa našim mentalnim zdravljem i obrnuto. Svakodnevne brige i stres često se manifestuju kroz različite fizičke bolove i probleme.

Kada lekari ne mogu da pronađu fizički uzrok bola koji nas hronično muči, možete biti sigurni da je on posledica vašeg emotivnog stanja. Pogledajte šta vam poručuju bolovi koje osećate u telu.

1. Bol u glavi
Okidač za bol u glavi, sličan glavobolji, može biti svakodnevni stres. Ako osetite ovaj bol, odvojite vreme da se odmorite i pokušajte da smanjite stres.

2. Bol u vratu
Ako osećate bol u vratu, to može da znači da imate problem sa opraštanjem drugima ili sebi. Razmišljajte o stvarima koje volite kod ljudi.

3. Bol u ramenima
Bolna ramena ukazuju na to da nosite teško emotivno breme. Koncentrišete se na proaktivno rešavanje problema i dozvolite drugima da vam pomognu.

4. Bol u gornjem delu leđa
Ovaj bol znači da nemate dovoljnu emotivnu podršku. Možda se osećate nevoljeno i nepoželjno. U slučaju da ste sami, možda je vreme da odete na neki sastanak.

5. Bol u donjem delu leđa
Ovaj bol može da znači da se suviše brinete oko novca. Možda je vreme da naplatite taj neizmireni dug i potražite savet oko planiranja finansija.

6. Bol u laktovima
Bol u laktu ukazuje na vaš otpor promenama u životu. Ukočene ruke znače i ukočen život. Vreme je da prodrmate malo stvari.

7. Bol u šakama
Bol u šakama pokazuje da možda ne dopirete do drugih ljudi na način koji želite. Razmislite o sticanju novih prijatelja, ručku sa kolegom i stvaranjem novih veza.

8. Bol u kukovima
Bol u kukovima znači da se suviše plašite promena. Bolni kukovi znače da oklevate da se pokrenete napred i da ste suviše pažljivi kada nešto odlučujete.

9. Bol u kolenima
Bol u kolenima može biti pokazatelj suviše nadmenog i visokog mišljenja o sebi. Pokušajte da budete skromniji i provedite neko vreme volontirajući. Zapamtite da ste i vi samo običan smrtnik.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter