Izvor:
30.09.2018 u 08:12
0

SVAKOME MOŽE DA SE DESI: Ceo dan su joj krvarile desni i nos – ispostavilo se da je u pitanju OVA opasna bolest!

Sve je počelo tako što je Natalija malo po malo primećivala mnoge modrice na njenom telu, kojih se nije sećala kako ih je dobila. Male ranice su krvarile obilno i nisu želele da stanu.

– Sećam se jednom kada je počeo da mi curi krv iz nosa, nije htelo ceo dan da stane, pa sam morala da primam i tranfuziju – rekla je Natalija.

Provela je mesece odlazeći u bolnice, dok joj nisu dijagnostikovali opasnu bolest koštane srži. Natalija je imala aplastičnu anemiju, što je značilo da joj je hitno bila potrebna transplantacija koštane srži.

Na svu sreću, njen brat je bio odgovarajući donor.

– Doktori su mi rekli da zamrznem svoje jajne ćelije, jer bi postoperativna terapija mogla da utiče kasnije na moju plodnost, kao i da se ošišam na ćelavo. Na svu sreću nisam imala nikakve posledice od terapije – rekla je Natalija.

Onima koji prolaze kroz isto, Natalija je imala poruku:

– Pokušajte da ostanete pozitivni i da nikada ne odustajete. Ne dozvolite da vam bolest uništi život.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter