Izvor:
05.03.2019 u 07:51
0

LEKOVITA TRAVKA: Ova biljka je odlična za borbu protiv kandide!

Retko koja žena bar jednom nije muku mučila sa infekcijama i bakterijama, posebno sa kandidom, za koju se kaže da se lako leči, ali teško izleči. Nenad Stamenović, poznatiji kao Neša Travka, travar, kulinar, planinar, diplomirani eko-turizmolog, nekadašnji šef hilandarske kuhinje, priča o vranlovoj travi, biljci koja je pravi saveznik u borbi protiv bakterija.

– Ova travka, koju zovu radost planine, dobra je za smirenje i stomačne probleme, varenje, grčeve, upale uha i bešike, migrene, prehlade i gripa. U lekovite svrhe koriste se cvet i listovi biljke. Deluje kao antiseptik i antibakterik kod stafilokoka, kandide, salmonele – kaže Neša Travka, najpoznatiji travar s juga Srbije.

Priprema i upotreba:

Kašiku, tj. onoliko čaja koliko zahvatite palcem, kažiprstom i srednjim prstom, držite do 15 minuta u provreloj vodi i pijte tri šolje na dan. Možete je koristiti i kao dodatak jelu, salatama.

Izvor: Žena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter