DOKTOR COLIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: "Pacijent mi je sugerisao da imam podočnjake, sutradan sam otišao pod nož, danas sam..."! (VIDEO)

Doktor Milan Colić specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirugije koji je zajedno za bratom Miodragom Colićem osnovao prvu privatnu zdravstvenu ustanovu u zemlji "Dr Colić" koja je specijalizovana i već tri decenije unazad posvećena zdravlju i lepoti, govorio je specijalno za Happytv.rs, o mnogim intrigantnim temama koje uključuju njegovu profesionalnu karijeru.

Naime, doktor Colić je prventstveno otkrio šta možemo očekivati konkretno na polju ove hirurgije kroz desetak godina.

- Mnogo toga se modernizovalo u poslednjih dvadeset godina, što je naša klinika ispratila, te ispunjavamo sve prohteve pacijentima širom regiona. Danas se zahteva da se sve što brže radi - kaže on.

Čitaoce u velikom broju zanima kako izgleda jedan dan doktora Colića, te je on pored toga otkrio i najuzbudljiviji deo svog posla.

- Najveći izazov mi je da razgovaram sa pacijentima. Plašim se pacijenata koji se ne plaše, jer je normalno da uvek postoji neki strah pred operaciju - rekao je on, pa dodaje.

- Operacija veoma utiče na samopouzdanje svakog čoveka. Ljudi nemaju drugu šansu da ostave prvi utisak i zbog toga je samopuzdanje ono koje doprinosi uspehu u svakom poslu. Imam čak i svoje iskustvo. Kada mi je jedan pacijent rekao da imam ogromne podočnjake, ja sam ih odmah operisao i radio lifting. Nakon što sam odradio tu operaciju, osećao sam se mnogo bolje, nisam ja hteo da izgledam kao neuspeli 30- godišnjak, ali jednostavno se bolje osećam - kaže doktor.

Pored toga, Colić je otkrio detalje knjihe koja je izašla kao posledica tridesetogodišnjeg rada, prvo nam je otkrio da je stručni deo je pisao pisao njegov brat, a Milan onaj drugi deo sa anegdotama.

Šta je sve otkrio možete čuti u snimku ispod teksta:

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live