DOKTOR COLIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: "Pacijent mi je sugerisao da imam podočnjake, sutradan sam otišao pod nož, danas sam..."! (VIDEO)

Doktor Milan Colić specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirugije koji je zajedno za bratom Miodragom Colićem osnovao prvu privatnu zdravstvenu ustanovu u zemlji "Dr Colić" koja je specijalizovana i već tri decenije unazad posvećena zdravlju i lepoti, govorio je specijalno za Happytv.rs, o mnogim intrigantnim temama koje uključuju njegovu profesionalnu karijeru.

Naime, doktor Colić je prventstveno otkrio šta možemo očekivati konkretno na polju ove hirurgije kroz desetak godina.

- Mnogo toga se modernizovalo u poslednjih dvadeset godina, što je naša klinika ispratila, te ispunjavamo sve prohteve pacijentima širom regiona. Danas se zahteva da se sve što brže radi - kaže on.

Čitaoce u velikom broju zanima kako izgleda jedan dan doktora Colića, te je on pored toga otkrio i najuzbudljiviji deo svog posla.

- Najveći izazov mi je da razgovaram sa pacijentima. Plašim se pacijenata koji se ne plaše, jer je normalno da uvek postoji neki strah pred operaciju - rekao je on, pa dodaje.

- Operacija veoma utiče na samopouzdanje svakog čoveka. Ljudi nemaju drugu šansu da ostave prvi utisak i zbog toga je samopuzdanje ono koje doprinosi uspehu u svakom poslu. Imam čak i svoje iskustvo. Kada mi je jedan pacijent rekao da imam ogromne podočnjake, ja sam ih odmah operisao i radio lifting. Nakon što sam odradio tu operaciju, osećao sam se mnogo bolje, nisam ja hteo da izgledam kao neuspeli 30- godišnjak, ali jednostavno se bolje osećam - kaže doktor.

Pored toga, Colić je otkrio detalje knjihe koja je izašla kao posledica tridesetogodišnjeg rada, prvo nam je otkrio da je stručni deo je pisao pisao njegov brat, a Milan onaj drugi deo sa anegdotama.

Šta je sve otkrio možete čuti u snimku ispod teksta:

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:20  Provodadžija
22:20  Sudbine
23:20  Novajlije reality