Izvor:
14.03.2017 u 13:11
0

STOMATOLOG SE ZAPREPASTIO STANJEM U NJENIM USTIMA: Ona 15 godina nije prala zube! (VIDEO)

Mnogi od vas ne odlučuju se rado na odlazak kod stomatologa, kao što je to slučaj i sa Nikol. U detinjstvu je imala vrlo traumatično iskustvo: zubar joj je greškom izvadio četiri zuba!

Pogrešno lečenje je na nju ostavilo toliki utisak da više nikad nije htela da poseti zubara, čak i kada je trpela bolove. Umesto toga, radije je uzimala tablete protiv bolova. I to nije sve: punih 15 godina, ona u ruke nije uzela četkicu za zube!

Kada su je prijatelji upozorili na loš zadah iz njenih usta, odlučila je da ipak ponovo kroči u stomatološku ordinaciju.

Stomatolog je bio zaprepašćen stanjem u njenim ustima.

Zubi u donjoj vilici nisu mogli biti spaseni. Bili su potpuno crni i omekšani zbog cista, gnoja i upala.

Tokom višečasovne intervencije, Nikol je je ugrađena proteza, tako da je užas koji je izbijao iz njenih usta, u znatnoj meri ublažen.

Sada Nikol napokon može pokazati svoj prekrasni osmeh. Pogledajte tu neverovatnu transformaciju:

Izvor: likemag.com
Foto: YouTube Printscreen/Your Health Today

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter