Izvor:
10.04.2017 u 03:40
0

Pobedite mamurluk: OVE NAMIRNICE GARANTUJU BRZ OPORAVAK!

Mamuruk svakako nije nimalo ugodan, ali donosimo vam popis namirnica uz koje ćete ga lako pobediti.

VODA

Možda vam se i neće piti, ali važno je da se naterate da popijete što više vode. Dovoljan unos tečnosti sprečiće dehidriranost i nadutost.

SVEŽI VOĆNI SOK

Svež voćni sok od limuna ili pomorandže pomoći će vam da se osećate bolje. Ali, da biste vratili boju u obrazima izaberite sok od brusnice ili borovnice koji sadrže vitamine i antioksidanse delotvorne u borbi protiv mamurluka.

KRASTAVCI

Budući da su puni vode i osvežavajući, krastavci su odličan izbor za borbu protiv mamurluka.

BANANA

Banane su bogate vitaminima, lako zasićuju i vraćaju energiju. Ukoliko ne želite da mislite na doručak, pojedite bananu.

SMEĐI PIRINAČ

Pirinač je inače lagan i najbolji je izbor onda kad ste mamurni. Smeđ pirinač je mnogo bolji izbor jer je bogat vitaminom B.

BADEMI I ORASI

Puni su proteina i vitamina E. Odličan su izbor onda kad vam se o hrani uopšte ne razmišlja. Umesto teških obroka radije grickajte bademe i orahe.

stvarukusa.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter