Izvor:
18.04.2017 u 03:01
0

Očistite telo od nataložene hrane: 3 DANA ZAREDOM PIJTE OVAJ SOK!

Grejp je apsolutni pobednik kada je reč o borbi s lošim holesterolom jer osim visokog nivoa vitamina C sadrži i pektin koji u kombinaciji s vitaminom snižana holesterol i štite krvne sudove od začepljenja.

U stopu ga prati celer. Dve stabljike ovog povrće dnevno su dovoljne da se nivo holestreola smanji za čak pet puta. Pri tome je najbitnija njegova uloga u povećanju izlučivanja žučne kiseline čime se uklanjaju i loše masnoće.

Sastojci: 1 grejp; 2 stabljike celera; vezica peršuna; ¼ limuna; 3 parčića đumbira.

Priprema: Sve sastojke ubacite u blender i mešajte dok ne dobijete gusti sok i barem jednom dnevno popijte čašu ovog svežeg napitka koji će regulisati masnoće u organizmu.

Savet: Pripremljeni sveži sok najbolje je konzumirati pre ručka što ostavlja dovoljno vremena da telo apsorbuje sve sastojke i aktivira njihovo delovanje. Međutim, možete ga popiti i nakon obroka.

Kurir
Foto:
Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter