Izvor:
28.04.2017 u 08:37
0

PROVERITE SAMI DA LI IMATE NEKU BOLEST: Jednostavan trik sa kašikom će vam pokazati mnogo toga!

Jednostavan trik s supenom kašikom otkriće vam imate li problema sa zdravljem i bez odlaska lekaru.

Uzmite čistu kašiku i s donje strane stavite je na jezik i malo protrljajte. Stavite je u prozirnu čistu vrećicu i jednu minutu stavite pod jako svetlo, na sunce ili pod lampu. Nakon minute možete sami "iščitati nalaz".

Miris

Ako na kašici ne vidite nikakve tragove, poput mrlja, ili ne osetite nikakav miris, vaše zdravlje je u redu. Ako osetite jak miris, moguće je da imate problema sa želucem ili plućima. Sladak miris ukazaće na mogućnost da bolujete od dijabetesa, a miris na amonijak ukazaće na probleme s bubrezima.

Mrlje

Ako su se na kašici pojavile bele ili žute mrlje u debljem sloju, moguće je da je reč o disfunkciji štitne žlezde. Ljubičasta mrlja ukazaće na bronhitis, slabu cirkulaciju ili visoki holesterol. Bela mrlja indikator je infekcije respiratornog sistema, a narandžasta bolesti bubrega.

Imajte na umu da ovaj test ne može zameniti lekarske pretrage te je tek informativnog karaktera koji može ukazati na neke zdravstvene probleme pa se obratite doktoru za daljnje savetovanje i lečenje.

Izvor:stil.kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter