Izvor:
30.04.2017 u 12:46
0

OSLOBODITE SE STRESA: Snaga prirode čini vas jakim i srećnim!

Priroda je jedina knjiga koja na svim svojim listovima nudi bogat sadržaj, rekao je još davno Johan Volfgang Gete

Sveže zelena boja biljaka, svetlost, vetar, zvuci i nebo – tu možete da pronađete mir, da akumulirate snagu i zaboravite svakodnevicu. To će vam povećati kvalitet života i vratiti prirodni ritam.

Zemlja
Daje vam zdravlje
Svima je jasno da lekovita zemlja ublažava upale, a rad u bašti smiruje. Hodanje bosih nogu trebalo bi da vrati telo u njegovo prirodno električno polje – i upravo to čini vas zdravim.

Drveće
Dobar prijatelj duše
Zaštita, hrana, lek za dušu, duh i telo – sve ovo nude vam ovi tihi divovi. Dodirnite ih i oni će vam dati snagu, mir, spokoj i pribranost.

Svetlost
Čista energija
Sunčeva svetlost je više od osvetljenja, ona je pomoć da bolje vidite svet. Ima lekovito dejstvo, pospešuje stvaranje hormona sreće i smanjuje stres.

Kamen
On u vama budi osećaj slobode
Doduše, samo onda kada bosonogi hodate po njemu. Za ovaj čulni doživljaj potrebno je samo da izujete cipele i skinete čarape i krenete da šetate bosonogi.

Voda
Oživljava telo i dušu
Naučnici su utvrdili da vrtlozi i vodopadi imaju regenerišuće dejstvo. Zato svaki slobodan trenutak provedite pored vode.

Vazduh
Daje lakoću
Blagi povetarac igra se vašom kosom, gledate u visine i divite se bestežinskom stanju ptica – i vi biste rado slobodno leteli velikim plavetnilom. Ovaj osećaj možete da doživite slobodnim padom padobranom. Ko ima hrabrosti za to, pravac padobranska škola!

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter