Izvor:
29.05.2017 u 03:05
0

UKUS JE GROZAN ALI JE EFEKAT NEVEROVATAN: Ako stavite ovaj sastojak u kafu sprečićete rak!

Ukus nije grozan, a kafa od pečuraka vrlo je lekovita!

Da li ste probali kafu od pečuraka? Zvuči neverovatno, ali širom sveta ljudi su zamenili crnu kafu popularnom i zdravom kafom od pečuraka.

Kafa od pečuraka se pravi od medicinskih pečuraka, kao što su reiši i kordiceps gljiva. Većina ističe da ova kafa ima lep i kremast ukus. Pored kofeinskog uživanja prah od pečuraka u kafi bogat je antioksidansima i poboljšava rad moždanih ćelija.

Istraživanja su pokazala da kafa od pečuraka pomaže pri lečenju Alchajmerove bolesti, sprečava rak, smanjuje stres, reguliše dijabetes i pomaže u koncentraciji. Kompanije širom sveta počele su da prave ovu lekovitu kafu, a nadamo se da ćemo uskoro u Srbiji moći da popijemo jednu šoljicu.

Izvor: lepaisrecna.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter