Izvor:
14.07.2017 u 14:59
0

DREVNI IRSKI RECEPT: Za negu kože i lečenje opekotina od sunca!

U poslednje vreme svi pričaju o njemu, a skoro svi su ga i isprobali. Znate šta kažu? Da deluje! I, ne samo to, koža vam posle tretmana predivno miriše danima.

Svi znamo koliko je važno mazati se zaštitnom kremom na plaži, kriti se od Sunca od 10 do 16, nositi šešir itd. Ali, isto tako svi ne poštujemo ta pravila, pa se često desi da izgorimo i onda danima kukamo kako nas sve peče. Nekad više, a nekad manje.

Kiselo mleko, jogurt i drugi „bakini recepti“ za isceljenje obično su previše neprijatni i masni, pa ih ni ne praktikujemo. Ali, sada se pojavilo nešto što je sve oduševilo…

Odnedavno je hit postao jedan drevni irski recept koji ne samo da je veoma praktičan (za razliku od kiselog mleka), već i ne košta skoro ništa.

Radi se o Earl Grey čaju, a za terapiju su vam potrebni samo kada i voda. Dovoljno je da nekoliko kesica ubacite u kadu punu vode i uronite u nju.

Čaj će umiriti kožu, a daće joj i divni miris.

Izvor: index.hr
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter