Izvor:
07.10.2017 u 21:11
0

DA STOPALA NE SMRDE: Kako da se zauvek oslobodite neprijatnog mirisa!

S dolaskom hladnijih dana, neminovno je da stopala budu utopljena. Ipak, često se dešava da se bakterije i gljivice razvijaju toj u vlažnoj i toploj sredini.

Gljivice, pogotovo u predelu noktiju, mogu uzrokovati bolove, ali i neugodan miris samih stopala. Kako rešiti ovu neprijatnost?

Verovali ili ne, postoji namirnica koja se nalazi u vašem domu.

Tajna je u sirćetu, po mogućstvu jabukovom. Jabukovo sirće sadrži visok nivo kalijuma, a koristi se za pripremu raznih jela i salata.

Naravno, odlično je dezinfekciono sredstvo, pa je našlo primenu i kod navedoenog problema sa gljivicama.

Način primene:

U lavor rastvorite maku vodu sa jabukovim sirćetom u razmeri 1:1. Možete dodati i kašičicu ulja čajevca, ukoliko imate, ali i maslinovo ulje.

Potopite stopala u lavor i držite ih oko 20 minuta. Ne ispirajte, do sutradan.

Postupak ponovite za dva dana.

Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter