Izvor:
14.10.2017 u 03:02
0

MISLITE DA JE LIMUNADA POTPUNO ZDRAVA? Vaš zubar se definitivno ne slaže sa tim!

Limunada se oduvek koristila kao vrhunsko osveženje za tople dane, kao ispomoć u lečenju prehlade, ali i kao eliksir za lepotu. Posebno ona napravljena s toplom vodom, bez šećera.

Poznato je da mnogi ljudi u Japanu svako jutro ispijaju šoljicu tople vode s limunom, kako bi podstakli metabolizam, nahranili telo vitaminom C i zdravo započeli dan, što se jasno vidi na njihovoj koži, ali i figuri.

Popularnost vode sa limunom je porasla je popularnost i zahvaljujući "fitnes savetnicima sa društvenih mreža", koji je hvale i nazivaju detoks vodom, a na njoj se baziraju i neke popularne dijete.

Dok je voda sa limunom apsolutno zdrava i dobra za telo i mladolik izgled, zubari upozoravaju kako s njom ne treba preterivati ako želimo sačuvati lepe zube.

Limunska kiselina može oštetiti gleđ, ali i dovesti do karijesa, piše "Allure", koji je popričao sa jednim uglednim stomatologom.

Ako pijete previše vode sa limunom, bilo bi dobro smanjiti količinu unosa, a još bolje veći deo limuna zameniti svežim krastavcem.

Izvor: Telegraf.rs / Index.hr
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter