Izvor:
02.11.2017 u 16:48
0

NEVEROVATAN SLUČAJ: Žalio se na bolove u stomaku, a lekari otkrili da je progutao…

Čovek koji je patio od stalnih bolova u stomaku otkrio je da su oni posledica curenja gasa iz upaljača za cigarete koji je progutao.

Otišao je u bolnicu u avgustu 2016. žaleći se na bol u stomaku, mučninu i povraćanje, stoji u izveštaju o slučaju objavljenom u avgustu ove godine.

Izveštaj objavljen u stručnom časopisu "Case Reports in Emergency Medicine" objašnjava da strana tela obično bez posledica prođu kroz organizam. Međutim, u slučaju ovog 49-godišnjaka, rendgen snimak je pokazao prisustvo povećeg upaljača u njegovom stomaku.

Zbog toksičnih hemikalija koje su iz njega procurele, čovek je dobio čir.

Ipak, upaljač je endoskopski izvađen i čovek se oporavio posle osam nedelja uzimanja lekova protiv čira.

Nije poznato kako je i zašto došlo do toga da proguta upaljač, ali je to treći registrovani slučaj u istoriji medicine. Takođe, isti pacijent već je podvrgavan laparoskopskoj operaciji zbog gutanja kašike.

izvor:b92.net
Foto:Twitter / IACT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter