Izvor:
03.11.2017 u 21:47
0

MUČI VAS NADUTOST: Rešite se ovog problema u tri koraka!

Sledeće tri tačke vam mogu pomoći da stanjite struk, rešite se bola i nadutosti u stomaku.

Prva tačka se nalazi u predelu iznad pupka. Najlakše ćete je pronaći ako položite dlan iznad pupka i i gde prsti završavaju – to je pravo mesto.

Sada dolazi na korak masaža. Tačku krenite lagano kažiprstom da masirate, u smeru kazaljke na satu. Nakon toga promenite smer, odnosno masirajte suprotno od smera kazaljke na satu. Idealno bi bilo da masaža traje dva do tri minuta.

Drugu tačku pronađite tako što ćete postaviti četiri prsta ispod pupka. Nju ćete mnogo lakše naći, a sve što treba da radite je da prstom masirate u smeru kazaljke na satu i obrnuto u periodu od dva minuta.

Treća tačka nalazi se jedan prst iznad pupka, a masira se na identičan način kao i prve dve. Masaža ove tačke će vam pomoći u rešavanju gasova, a ujedno će ubrzati rad creva.

Izvor: Informer
Foto: Twitter/freshpressinfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter