Izvor:
25.12.2017 u 14:26
0

SAČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE: Ove tablete su veoma osetljive, pa je neophodno da ih čuvate u frižideru!

Stomačne tegobe, poput nadutosti i otežanog varenja, često muče većinu stanovništva, a prva i glavna pomoć za ovo stanje su probiotici.

Probiotici su važni za zdravlje organa za varenje, ali malo ko zna kako se pravilno čuvaju i koriste tablete probiotika. Ove tablete su vrlo osetljive, pa je neophodno da ih čuvate u frižideru. Ukoliko je probiotik u frižideru, on će izgubiti 40 odsto efekta za godinu dana, a ukoliko ga čuvate van frižidera potpuno će izgubiti dejstvo za samo 100 dana, pokazuju istraživanja.

Najviše dejstva probiotik će imati ako ga popijete uz doručak, a najbolji efekat na organizam imaće ako otvorite pilulu i njenu mešavinu natrljate na zube. Pored lečenja stomačnih problema probiotici su povoljni i za zdravlje mozga, jetre, jačanje imuniteta i regulisanja stresa i depresije. Pored tableta, možete ih pronaći i u jogurtu, kefiru, kiselom kupusu i kiselom testu.

Izvor: Stil.Kurir.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter