Izvor:
23.01.2018 u 02:50
0

JAČA JETRU: Ova biljka čini čuda! (foto)

Jača imunitet, popravlja krvnu sliku, čisti organizam i ubija ćelije raka.

Cvekla je veoma zdrava i zato je treba jesti ili piti njen sok. Možda vam se ukus ne sviđa, ali to nije bitno u poređenju sa prednostima koje nosi. Ako baš ne možete popiti samu cveklu, onda dodajte jabuku koja će ublažiti njen ukus.

Cvekla jača imunitet, popravlja krvnu sliku, čisti organizam i ubija ćelije raka.

Lečenje raka

Izuzetno je moćna u lečenju raka i sprečavanju istog. Ako se malo informišete, pronaći ćete informacije o doktoru Gersonu koji je prirodnim sokovima lečio pacijente obolele od raka. Mnoge je izlečio, iako su umirali. U većini slučajeva je koristio sok od cvekle.

Bogata je vitaminima, vlaknima, mineralima i ostalim bitnim sastojcima.

Čišćenje jetre

Baš zbog tih sastojaka koje sadrži, cvekla je odlična za jetru, čisti je i poboljšava njenu funkciju.

Upale

Zbog vitamina koje sadrži, odlična je u lečenju i sprečavanju upala.

Popravlja krvnu sliku i zato se preporučuje anemičnim osobama.

Trudnoća

Preporučuje se njena konzumacija u trudnoći jer zbog svojih sastojaka sprečava nastanak defekata kod dece. Naravno, konzumacija u normalnim količinama.

Bogata je kalijumom i zato je dobra za srce. Smanjuje visok nivo holesterola u krvi i krvni pritisak. Dobra je i za creva jer sprečava zatvor.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/crna_gora_me

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter