Izvor:
09.03.2018 u 22:50
0

MENSTRUACIONE TEGOBE: Od ovog čaja bolovi u stomaku mogu da se pogoršaju!

Dok neki čajevi mogu da smanje bolove stomaka, kao i menstruacione tegobe, postoje i oni koji samo mogu da vam otežaju ovaj period.

Reč je o čaju od đumbira. Iako je izuzetno delotvoran za zdravlje, pa se preporučuje ukoliko imate problema sa stomakom i povraćanjem, ovaj čaj ne bi trebalo da pijete tokom menstrualnog ciklusa.

Razlog je što đumbir razređuje krv, pa bi moglo da dovede do pojačanog krvarenja. Ipak, nemojte paničiti. Jedna šoljica čaja od đumbira na dan neće imati negativno dejstvo po vašu mesečnicu.

Doktori savetuju da tokom ovih dana u svoju ishranu uključite namirnice bogate gvožđem, kako biste pojačali krvnu sliku, ali i probiotički jogurt, ovsene i integralne pahuljice.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/RTV BN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter