Izvor:
31.05.2018 u 19:40
0

LEČI RAK I LEUKEMIJU: Napravite narodni lek i rešite se mnogih problema!

Sok pijte redovno svakog dana, duži vremenski period.

Potpuno prirodan napitak koji možete piti uz bilo koju terapiju, a za koji mnogi ljudi tvrde da je odličan lek. Naime, o delotvornosti ovog leka svedoče mnogi ljudi, kojima je nakon dužeg korišćenja pomogao u lečenju raka ili leukemije.

Tvrde da sastojci koji se nalaze u leku jako delotvorno deluju protiv ćelija raka, ali lek poboljšava i sveukupno zdravlje organizma. Ovaj narodni lek nema nikakvih neželjenih efekata pa svako može da ga isproba.

Recept za pripremu leka: Za pripremu leka potrebna vam je šaka organske pšenice. Zasejte pšenicu u neku manju posudu, te kada pšenica ozeleni uberite je. Mladu pšenicu stavite u blender i dodajte dve čaše vode i par kockica leda. Dobro umutite sastojke u blenderu.

Dobijena kaša je u stvari vaš lek, odnosno tečnost koju ćete procediti kroz čistu gazu. Sok od pšenice je bogat materijama koje će vam pomoći u borbi protiv raka ili leukemije. Sok pijte redovno svakog dana, duži vremenski period. Ako vam nestane pšenice, jednostavno posejte drugu i tako u krug. U slučaju da vam sok od pšenice nije po ukusu, možete ga pomešati sa sokom od jabuke ili nekim drugim prirodnim sokom koji ste sami pripremili.

Ako želite da pripremite sebi veću količinu soka, predlažemo vam da dobijeni sok od pšenice stavite u posudicu za pripremu leda i zamrznete ga u zamrzivaču. Na taj način imate lek koji će vam duže trajati. Koristite kockice ko što ćete svaki dan u neki prirodni sok ubaciti i kockicu sa sokom od pšenice.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter