Izvor:
13.06.2018 u 14:17
0

IMA LEKA: Napravite sami prirodno sredstvo koje ublažava glavobolju!

IMA LEKA:

Mali broj ljudi može da se pohvali da nikada nije imalo glavobolju, a oni koji je imaju znaju ako to mučno može da bude. Za glavobolju izazvanu stresom zagovornici narodne medicine nude prirodni lek u vidu balzama.

Pravi se u kućnim uslovima, nosi u torbi, i čim počnu nagoveštaji glavobolje, treba namazati slepoočnice, a nakon toga se opustiti. Balzam jedino nije preporučljiv za trudnice i malu decu. Inače je potpuno prirodan proizvod, bez ikakvih aditiva koji bi mogli da štete.

Preparat treba baciti samo ukoliko počne čudno da miriše ili užegne. Ako se pokaže delotvornim, napravite novi.

Potrebni sastojci:
Kašičica pčelinjeg voska, 5 kašičica slatkog ulja badema, 18 kapi eteričnog ulja nane, 7 kapi eteričnog ulja bosiljka, 5 kapi eteričnog ulja eukaliptusa.

U posudu na pari sipa se ulje i vosak, a zatim meša dok se potpuno ne otopi. Eterična ulja se ukapavaju direktno u tamnu teglicu u kojoj će balzam da stoji, a preko kapi se lagano sipaju otopljeni vosak i ulje. Balzam se zatim promeša čačkalicom i ostavi da nepokriven stoji dok se ne stegne.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter