Izvor:
26.06.2018 u 06:38
0

HITNO KOD LEKARA: Ako vidite ovo NA TESTISIMA, u vašem telu se razvija OPAKA BOLEST!

Istraživanja ukazuju da promene na testitsima mogu da budu bezazlene ali isto tako često ukazuju na ove opasne bolesti!

Muškarci se često žale na pojavu belih fleka na testisima, a one mogu da ukazuju na bezazlene promene, ali i na opaku bolest.

Istraživanja pokazuju da bele fleke na testisima mogu biti obične akne, odnosno bubuljice, a može ih uzrokovati i zarasla dlaka ili upala korena dlake (folikulitis).

Međutim, ova promena može da ukazuje na brojne polno prenosive bolesti, kao što su kondilomi, herpes ili sifilis. Takođe, javlja se i problem uvećanih lojnih žlezda koji se ispoljava u vidu sitnih žutih izraslina na testisima, nalik na bubuljice.

Ako primetite bilo kakve promene na testisima, treba odmah da posetite lekara, naročito ako osećate sledeće simptome: osip, velika količina sperme, bol, otok, bol tokom mokrenja i bol u genitalijama posle seksualnog odnosa. Kao najbolji vid prevencije, stručnjaci ističu da izbegavate veš koji vas steže, vodite račna o higijeni, izbegavajte dugo izlaganje jakom suncu i vrućini i obavezno se tuširajte odmah nakon završenih sportskih aktivnosti.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter