Izvor:
22.07.2018 u 09:21
0

VODITE RAČUNA O INTIMNIM DELOVIMA: Kada saznate šta radite svojom vagini, bacićete pidžamu odmah!

Ne moramo ni da govorimo koliko će spavanje bez odeće, poboljšati kvalitet vašeg seksualnog života. Ipak, to nije sve i vaše genitalije će osetiti prednost ove nove navike. Genitalije su željne svežeg vazduha kao i svaki drugi deo vašeg tela jer tada se manje znoje, hladnije im je i mogućnost za razvoj bakterija, a time i infekcija, je manji.

Poboljšava seksualni život.

Osim toga, spavati bez odeće na sebi pruža osećaj apsolutne slobode. Ništa ne steže, ne grebe, niti se omotava oko tela tokom noći. To je i odličan recept za povećanje seksualne želje jer kad smo goli, jednostavno se osećamo više seksi. A vrlo seksi je i dodirivanje s partnerom, koža na kožu. Puno lepše nego dodiri "pidžama na pidžamu".

Na ovaj način održaćete prisniji odnos sa partnerom, a prisnost opušta i podstiče osećaj sreće. To rezultira snižavanjem krvnog pritiska, jača imunitet i smanjuje osećaj teskobe.

Poboljšava i kvalitet sna.

Temperatura tela je manja što doprinosi dubljem snu. I genitalije će vam biti zahvalne ako ih ne skrivate u pidžami. Stručnjaci veruju da se tako provetravaju što smanjuje šansu od razvoja bakterija. Vagina će biti manje vlažna i manje sklona infekcijama, a testisi hladniji što čuva zdravlje sperme.

Dobro je za kožu.

I koža će vam biti zahvalna jer je to jedinstvena prilika da nesputano diše, što smanjuje šansu od dobijanja kožnih bolesti. Naime, tokom celog dana prekrivena je odećom i obućom ispod koje se često znoji, a i hemikalije od deterdženta ili omekšivača mogu ulaziti kroz pore.

Ako vam je noću hladno, radije se pokrijte još jednim ćebetom, a telo neka i dalje uživa u slobodi.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter