parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

VODITE RAČUNA O INTIMNIM DELOVIMA: Kada saznate šta radite svojom vagini, bacićete pidžamu odmah!

 

 

Ne moramo ni da govorimo koliko će spavanje bez odeće, poboljšati kvalitet vašeg seksualnog života. Ipak, to nije sve i vaše genitalije će osetiti prednost ove nove navike. Genitalije su željne svežeg vazduha kao i svaki drugi deo vašeg tela jer tada se manje znoje, hladnije im je i mogućnost za razvoj bakterija, a time i infekcija, je manji.

 

Poboljšava seksualni život.

Osim toga, spavati bez odeće na sebi pruža osećaj apsolutne slobode. Ništa ne steže, ne grebe, niti se omotava oko tela tokom noći. To je i odličan recept za povećanje seksualne želje jer kad smo goli, jednostavno se osećamo više seksi. A vrlo seksi je i dodirivanje s partnerom, koža na kožu. Puno lepše nego dodiri "pidžama na pidžamu". 

Na ovaj način održaćete prisniji odnos sa partnerom, a prisnost opušta i podstiče osećaj sreće. To rezultira snižavanjem krvnog pritiska, jača imunitet i smanjuje osećaj teskobe.

Poboljšava i kvalitet sna.

Temperatura tela je manja što doprinosi dubljem snu. I genitalije će vam biti zahvalne ako ih ne skrivate u pidžami. Stručnjaci veruju da se tako provetravaju što smanjuje šansu od razvoja bakterija. Vagina će biti manje vlažna i manje sklona infekcijama, a testisi hladniji što čuva zdravlje sperme. 

Dobro je za kožu.

I koža će vam biti zahvalna jer je to jedinstvena prilika da nesputano diše, što smanjuje šansu od dobijanja kožnih bolesti. Naime, tokom celog dana prekrivena je odećom i obućom ispod koje se često znoji, a i hemikalije od deterdženta ili omekšivača mogu ulaziti kroz pore.

Ako vam je noću hladno, radije se pokrijte još jednim ćebetom, a telo neka i dalje uživa u slobodi.

Srbija danas
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Parovi - Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Glamur Specijal
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Žurka
02:30 Parovi - Live