Izvor:
19.08.2016 u 22:51
0

ONA JE SRPSKA IRINA ŠAJK: Spoj lepote i pameti, nećete verovati koji fakultet je završila! (FOTO GALERIJA) (VIDEO)

Sigurno se sećate nje, iz spota Amadeus Benda za pesmu ,,Moja zemlja”. Ona je lepa, atraktivna I izuzetno obrazovana.

Milica Puzović je model, ali i diplomirani politikolog i to za međunarodne odnose! Ova devojka je primer koji dokazuje da uz lepotu i neverovatan seksepil može da ide i pamet. Volela bi da jednog dana radi u struci, a nema sumnje da bi time naša diplomatija konačno imala kadar koji je atraktivan, ali i stručan.

Veoma je popularna na društvenim mrežama, a mnogi muškarci iz zemlje i regiona uzdišu za njom. Zbog neverovatne sličnosti, smatraju je ,,srpskom Irinom Šajk ''

Kada pogledate njene fotke, biće vam jasno zbog čega ima ogromnu armiju vernih pratilaca na Instagramu. Ne ovo nije ni Brazilka, ni Latinoamerikanka, već prelepa Srpkinja. Pogledajte fotografije i uživajte:

Pogledajte i video čuvenog spota u kome je Milica imala glavnu ulogu.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/puzoviceva/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter