Izvor:
27.07.2018 u 10:24
0

POZNATE DAME POLUDELE ZA NJOM: Žuta apsolutni hit ovog leta! (foto)

Kako je ovo leto počelo prilično tmurno i falilo nam je sunca – najbolji način dag a nadomestimo i unesemo vedrinu u svakodnevicu je mnogo žute.

Žuta je boja optimizma, pa će vam odevna kombinacija u ovoj boji instant popraviti raspoloženje. Osim toga, sa njom je modno gotovo nemoguće pogrešiti, budući da dobro stoji svakom tenu i ide uz svaku boju kose, a može se nositi i u opuštenoj i u elegantnoj varijanti.

Da je žuta ultimativni trend ovog leta postalo je jasno još na kraljevskom venčanju, kada se Amal Kluni pojavila u fenomenalnom kostimu i sa fascinatorom u ovoj jarkoj boji.

Prošle nedelje i sama vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, odabrala je žutu haljinu za pojavljivanje na jednom zvaničnom prijemu.

Prva dama SAD-a, Melanija Tramp, za prvu zvaničnu poseti Velikoj Britaniji odabrala je fenomenalnu haljinu u ovoj boji i malo je reći da su sve oči (i kamere) bile uperene u nju. Svojim stajlingom oduševila je sve, a haljina koju je nosila istog dana rasprodata, uprkos paprenoj ceni od 3000 dolara – na sniženju!

Zvezda serije “Reži me”, Analin Mekord, za večernji izlazak odabrala je kratki žuti kombinezon i izgledala je sjajno!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter